Kannikgården

key
NØKKELINFO 
STED Stavanger
STATUS: rent
TOTALAREAL:  7640 m2
LEDIG AREAL:  572 m2

Kannikgården

kannikgarden

Sentrumsnære kontorer langs hovedinnfartsåren til Stavanger sentrum. Bussholdeplass like ved.

Spennende næringsbygg i Kannik, langs innfartsåren til Stavanger. Lyse kontorlokaler med god standard, som kan spesialtilpasses etter behov. Gode kommunikasjoner og mulighet for parkering etter nærmere avtale.
 

LEIETAKERE

Coop
Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor åtte kjedekonsepter: Coop Obs!, Coop Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked, ICA, Rimi og Matkroken. I tillegg driver Coop 120 byggevarehus i kjedene Coop Obs! Bygg, Coop Extra Bygg og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 102 samvirkelag i Norge. Coop har i dag 1,4 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.
Coop – Kundenes egen handelsaktør,
arrow-right
Noroff
Noroff Fagskole er en av landets største tilbydere av fagskoleutdanning. En fagskoleutdanning bygger på videregående skole og er et alternativ eller supplement til høyskole- og universitetsutdannelse. Fagskolen tilbyr klasseromsundervisning i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Noroff Høyskole (Noroff University College) tilbyr bachelorstudier innenfor digital etterforskning, og interaktiv media for spill og animasjon. Noroff Høyskole holder til i Kristiansand og planlegger å utvide til Oslo i 2016. De fleste av våre studieretninger er tilgjengelige på nett. Noroff Nettstudier tilbyr komplette nettbaserte studier med tett veilederoppfølging, videoleksjoner, blogger og faglige leksjoner med tips fra profesjonelle aktører i bransjen. Med studier på nett kan du tilpasse utdanningen til din hverdag. Studer hvor du vil, når du vil. I tillegg til å drive egen høyskole, har Noroff samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner i utlandet. Våre samarbeidsavtaler inkluderer Deakin University i Australia, Teesside University i England, University of South Wales og AFDA Film School i Sør-Afrika. Et viktig resultat av samarbeidet er det vi kaller 2+1 ordningen, som gir tidligere Noroff-studenter muligheten til å bygge på sin toårige fagskoleutdanning til en Bachelorgrad i løpet av ett år ved det utenlandske universitetet. Vi har stort fokus på at du tilegner deg kunnskap og praktiske ferdigheter som næringslivet og de forskjellige bransjene trenger. Flere av studiene har forelesning og samarbeid med bransjefolk som svært ofte er tilknyttet reelle prosjekter.
,
arrow-right

EIENDOMER

DSC_9839
Næringseiendom på Forus
Lagerveien 25
arrow-right
Lagerveien 25
Forus-[Type]-rent
FB56
Kombinasjonsbygg på Kvål
Fabrikkveien 56
arrow-right
Fabrikkveien 56
Kvål Næringspark-[Type]-utleid
DSC_6711
Restauranthus i Stavanger sentrum
Strandkaien 24-26
arrow-right
Strandkaien 24-26
Stavanger-[Type]-rent