tjeltaeiendom_logo
tjeltaeiendom_logo
tjeltaeiendom_logo

Godesetdalen 24

Lokalene har en god sentral beliggenhet med gode muligheter for profilering mot motorveien.

Gode kontor- og lagerlokaler som ligger på Forus med korte avstander til det aktive Forus-området.


 

Flere bilder

Leietakere

 • Grundfos

  Grundfos
  Med mer enn 16.000 ansatte og en årlig produksjon på mer enn 16 mio. er Grundfos er en av verdens ledende pumpeprodusenter. Uavhengig av markedsområde du jobber i, har Grundfos en energieffektiv pumpeløsningen som passer dine behov.

 • Armaturjonsson

  Armaturjonsson
  Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg, i tillegg til installasjonsmateriell for rørleggerbransjen.

 • Stavanger Kommune

  Stavanger Kommune
  Stavanger er Norges fjerde største bykommune med ca 140 000 og Norges tettest befolkede kommune. Kommunen ligger på Nord-Jæren og utgjør sammen med Sandnes, Sola og Randaberg landets tredje største byområde med 242 819 innbyggere. Stavanger regnes i dag som sentrum for oljeindustrien i Norge og er en av Europas energihovedsteder og kalles ofte «oljehovedstaden». Forus Næringspark ligger på kommunegrensen mellom Stavanger, Sandnes og Sola og er en av landets største næringsparker med 2 500 bedrifter og nærmere 40 000 arbeidsplasser. Nordens største selskap, Statoil, har sitt hovedkontor på Forus i Stavanger, og i tillegg har flere internasjonale olje- og gasselskap sitt norske kontor i byen. Flere statlige aktører som Petoro, Oljedirektoratet og Petroleumstilsynet har også sine hovedkontor i Stavanger. Stavanger huser også flere institusjoner for høyere utdanning, hvor Universitetet i Stavanger er det største. Universitet tilbyr flere doktogradsprogrammer, blant annet i petroleumsteknologi og offshoreteknologi. Byen er også residensby til Stavanger universitetssjukehus (SUS), Helse Vest, Norsk Oljemuseum, forskningsinstituttet International Research Institute of Stavanger, Rogaland Teater, Stavanger konserthus, Gastronomisk Institutt og rekruttskolen KNM Harald Haarfagre. Stavanger lufthavn ligger i nabokommunen Sola og er en av Nordens mest trafikkerte lufthavner. Stavanger arrangerer annenhvert år Offshore Northern Seas, som er verdens nest største utstilling og konferanse for energisektoren. Gladmatfestivalen arrangeres også hvert år i Stavanger og regnes å være en av Skandinavias ledende matfestivaler. Byen er også kjent for å være en av landets fremste kulinariske klynger. Stavanger var i 2008 europeisk kulturhovedstad, og byen var også vertskap for utdelingen av Spellemannprisen fra 2013 til 2015.

 • Torqlite

  Torqlite
  TorqLite offer the most diverse selection of hydraulic torque tools available. The stakes are high with many bolting operations, and TorqLite takes it’s responsibility to provide only the best hydraulic torque tools very seriously. Our experience, dedication, innovation and quality makes TorqLite a company you can trust to equip you for your project.

Nøkkelinfo

KontorVerkstedLager
 • Sted:Forus
 • Status:lokaler til leie
 • Totalareal:
  2692 m²
 • Ledig areal:
  1800 m²

KONTAKT