tjeltaeiendom_logo
tjeltaeiendom_logo
DSC_1877

Om Tjelta Eiendom AS

Tjelta Eiendom AS er en av distriktets største eiendomsutviklere og forvaltere. Selskapet er lokaleid, og er engasjert innen næring, bolig og tomteutvikling.
Tjelta Eiendom AS har en betydelig portefølje av eiendommer, og har i tillegg eierinteresser i flere selskaper i regionen. Vi utvikler eiendommer både for det offentlige og for det private markedet. Våre prosjekter selges eller leies ut, og vår portefølje er sentrert rundt Forus- og Stavangerområdet. Dette er prosjekter som er skreddersydd for våre kunder, enten det er næring, butikk eller kontorer. Prosjektene skal være attraktive, og alltid ha en god beliggenhet.

Vårt mål er å tilby moderne og funksjonelle bygg med søkelys på god kvalitet og leietakers behov. Godt gjennomtenkte løsninger for dagens marked, ofte i samspill med ledende fagmiljø, gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner.
med kontorer,
butikklokaler
og lager under
forvaltning
fotballbaner
125
NyheterAktuelt fra
Tjelta eiendom
NyheterHar du eN
tomt til salgs?
Vi er alltid på jakt etter tomteområder som kan bebygges.

Eier du et område som muligens kan utvikles til bolig eller næringsformål? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat og mulighetsvurdering!
 
Nyheterpå jakt etter
nye lokaler?
Stadig flere bedrifter ser viktigheten av å ha riktige lokaler tilpasset virksomheten og fremtidsplaner.

Det å finne de rette lokalene er en tidkrevende og omfattende prosess. Vi har et bredt og godt tilbud av lokaler til leie. 

Med vår erfaring over flere år hjelper vi deg gjerne.

Ta kontakt for mer info.